Ултраматонецът Краси Георгиев си поставя ново предизвикателство. Той ще прекара 15

...
Ултраматонецът Краси Георгиев си поставя ново предизвикателство. Той ще прекара 15
Коментари Харесай

„Сам и пред очите на всички“: Защо ултрамаратонецът Красимир Георгиев се затвори в стъклена кутия?

Ултраматонецът Краси Георгиев   си слага ново предизвикателство. Той ще прекара 15 дни в изолираност в стъклена клетка. Това предизвикателство е първо в международен мащаб, а идеята му е за събиране на средства за предварителна защита на разнообразни зависимости.

„ Краси е добре. В баланс е и душевен и физически. Може би за психическия баланс доста оказва помощ това отношение на хората, които го заобикалят. Носят му подаръчета, поздравяват го, ръкопляскат му “, описа един от уредниците Албена Ненкова.

Това предизвикателство е първо в международен мащаб, а идеята му е за събиране на средства за предварителна защита на разнообразни зависимости

Авторът на плана Венелин Георгиев счита, че посредством позитивния образец ще се даде внимание на сериозен проблем в обществото ни – електронната среда предопределя поведенчески проблеми.

Върху плана е работено повече от година.

„ Това е с изключение на обществен и теоретичен опит. Имаме екип от експерти, които ще проследят с физиката и душeвността на актуален човек, който е в изолираност “, изясни линейният продуцент Калина Станчева.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР